На парад Незалежності вийдуть 4 тисячі силовиків та 200 одиниць техніки

На парад Незалежності вийдуть 4 тисячі силовиків та 200 одиниць техніки

Укрінформ
У параді до 25-ї річниці Незалежності України візьмуть участь понад 4 тисячі представників силових структур та більше 200 одиниць військової техніки.

Про це повідомив речник Міністерства оборони підполковник Олексій Чернобай на брифінгу у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В урочистостях візьмуть участь понад 4 тисячі представників Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції України, а також понад 200 одиниць військової техніки. Наразі понад 2,5 тисячі військовослужбовців Збройних сил України, визначених для участі у параді військ, проводять необхідні тренування у Київському, Васильківському, Білоцерківському та Гончарівському гарнізонах", - сказав Чернобай.

Він також зазначив, що перед парадом відбудуться сім спільних репетицій у складі зведених підрозділів ЗСУ та інших військових формувань у пішому строю. Три з них проводитимуться на центральній вулиці столиці у період з 17 серпня.

Чернобай наголосив, що із району проведення АТО не буде виведена жодна одиниця техніки для участі в урочистостях у Києві. На військовому огляді буде представлена модернізована техніка, яка надійшла з заводів, та машини з резерву Міноборони. Після параду всі зразки техніки та озброєння будуть передані в частини та підрозділи ЗСУ.

Фото: visti.ks.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-