Нацгвардія спростовує участь своїх військових у бійці на Рівненщині

Нацгвардія спростовує участь своїх військових у бійці на Рівненщині

Укрінформ
Національна гвардія України спростовує участь військовослужбовців Нацгвардії у бійці, що сталася у нічному клубі м.Сарни Рівненської області.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії. 

"Підрозділи Національної гвардії України не несуть службу у м. Сарни. Особи у масках не мають жодних ознак приналежності до Нацгвардії. Стверджувати про причетність конкретних осіб до даного інциденту можна буде лише після завершення слідства", - наголошують у Нацгвардії.

Як відомо, за фактом хуліганства порушено кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Щоб залучити до відповідальності всіх учасників події, провадження передано за підслідністю до обласної прокуратури.

Як вказується, на сторінці у соціальній мережі Facebook один із користувачів написав, що у місті Сарни Рівненської області невідомі в масках влаштували бійку в місцевому нічному клубі. На його думку, це були військовослужбовці Нацгвардії.

У Нацгвардії звернулися до представників ЗМІ з проханням не розповсюджувати неперевірену інформацію, що ґрунтується на дописах у соціальних мережах.

Як повідомляв Укрінформ, у Сарнах (Рівненська обл.) поблизу входу в нічний клуб виникла бійка. Внаслідок інциденту постраждало п'ятеро осіб.

Згідно з повідомленням, чоловіки звернулися до місцевої лікарні з незначними тілесними ушкодженнями та після надання медичної допомоги їх відпустили додому. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-