МОН видало інструкцію вступникам, як шукати себе у

МОН видало інструкцію вступникам, як шукати себе у "бюджетних" списках

Укрінформ
У Міністерстві освіти та науки назвали три основні джерела, де абітурієнт може перевірити, чи отримав він місце держзамовлення, - особистий кабінет вступника, сайт vstup.info та сайти обраних абітурієнтом вищих навчальних закладів.

Про це повідомляє прес-служба МОН.

"Найшвидший спосіб, яким абітурієнт може дізнатися, чи отримав він місце держзамовлення та в якому виші – подивитися цю інформацію в особистому кабінеті (через http://ez.osvitavsim.org.ua/)", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, списки зарахованих в кожний окремий університет мають з’явитися на сайті vstup.info та на сайтах кожного вищого навчального закладу.

"Щоб подивитися держзамовлення на сайті vstup.info, абітурієнт може зайти на сторінку вишу, яка його  цікавить, та переглянути список рекомендованих до зарахування. Прізвища всіх вступників, що отримали місце держзамовлення будуть виділені жовтим кольором", - зазначили у МОН.

У міністерстві додали, що до 18.00 5 серпня усім, хто потрапив в список рекомендованих до зарахування, потрібно привезти оригінали своїх документів до вищого навчального закладу. Перелік потрібних документів може різнитися в кожному окремому вищому навчальному закладі, тому це питання краще уточнити або на сайті вишу, або у його приймальній комісії.

Після того, як абітурієнт  передасть вишу оригінали документів, його ім’я на сайті vstup.info буде виділено повністю зеленим кольором.

Списки зарахованих на місця державного замовлення будуть оприлюднені до 12.00 6 серпня. Імена зарахованих на сайті vstup.info будуть виділені блакитним кольором.

У МОН нагадали, що якщо абітурієнт не потрапив до списку рекомендованих до зарахування, до 10 серпня він ще може подати документи на навчання за кошти фізични та юридичних осіб – на контракт. Списки зарахованих на контракт будуть оприлюднені до 12 години 12 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-