У Вінниці знімають кіно про війну на Донбасі

У Вінниці знімають кіно про війну на Донбасі

Укрінформ
У Вінниці розпочались зйомки повнометражного художнього фільму про учасників АТО і бойові дії на Донбасі з робочою назвою «Тримаю тебе біля серця».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це буде українське кіно, кіно про сучасні події на сході країни через призму конкретної людини - колишнього офіцера, який не може знайти себе у мирному житті, а з початком АТО йде воювати добровольцем. На головного героя чекають полон і взагалі всі ті випробування, через які пройшли безліч наших хлопців. До речі, саме реальні бійці АТО задіяні в нас як консультанти, тому сподіваємося надати фільму максимальної історичної правдивості. Це наш ідеологічний фронт, кінематограф у цьому плані відставав, і зараз треба надолужувати», - розповів головний режисер фільму Валерій Шалига.

За жанром «Тримаю тебе біля серця» - соціальна драма. Її знімають за сценарієм молодої херсонської авторки Лілії Лігостаєвої. Стрічку знімають як для прокатного формату, так і для телепоказу. Після завершення зйомок її запропонують центральним каналам. Знімальний період триватиме 32 дні.

Головну роль виконує актор київського Театру на Подолі Ігор Волков, його дружину грає актриса Нового драматичного театру на Печерську Лілія Нагорна. У зйомках також зайняті вінницькі актори, а у масовці задіяні бійці Національної гвардії, які наразі проходять службу у Вінниці.

Фото: Новое время

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-