Розстріл Майдану: Ар'єв заявив, що Ковальов йому погрожує

Розстріл Майдану: Ар'єв заявив, що Ковальов йому погрожує

Укрінформ
Народний депутат Володимир Ар'єв заявив про погрози на свою адресу з боку голови міської організації "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова, який підозрюється у виведенні бійців "Беркуту" з Києва та знищенні засобів вбивства героїв Небесної сотні.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Підозрюваний у допомозі вбивцям Небесної сотні Олександр Ковальов почав мені погрожувати. У мене питання до групи слідчих в справі вбивств на Майдані - це нормально, що він так вольготно себе почуває?" - зазначив Ар'єв.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у середу Ар'єв повідомив, що виводити бійців "Беркуту" з Києва після Революції гідності та знищувати засоби вбивства героїв Небесної сотні допомагали керівники ГО "Ніхто крім нас" Чобітько і Олександр Ковальов.

Напередодні керівник департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк в інтерв’ю LB.ua повідомив, що втечі більшості беркутівців після Революції гідності і приховуванню зброї розформованого спецпідрозділу "Беркут" сприяв один з керівників громадської організації "Ніхто крім нас", яка об'єднує учасників бойових дій в Афганістані.

На уточнювальне питання журналіста, чи є цією людиною керівник організації Олександр Ковальов, Горбатюк відповідати не став, посилаючись на таємницю слідства.

Згодом у ГО "Ніхто крім нас" підтвердили, що в допомозі бійцям "Беркута" позбутися зброї і вийти з Києва підозрюють керівника організації Олександра Ковальова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-