Розенко прогнозує, що восени субсидії візьмуть 9 мільйонів родин

Розенко прогнозує, що восени субсидії візьмуть 9 мільйонів родин

Укрінформ
Із початком опалювального періоду кількість родин-отримувачів субсидій на сплату житлово-комунальних послуг може зрости на 3-3,5 мільйона сімей до 9 мільйонів родин.

Про це заявив у середу журналістам після засідання уряду віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми прогнозуємо, що загалом у системі субсидій України буде перебувати до 9 мільйонів українських родин, тобто кількість субсидіантів збільшиться приблизно на 3-3,5 мільйона родин", - сказав Розенко.

Водночас він підкреслив, що наразі у місцевих управліннях соцзахисту немає ажіотажу щодо оформлення субсидій. У цьому зв'язку він закликав громадян, які відчувають, що не в змозі будуть оплатити рахунки на сплату ЖКП з початком опалювального сезону, звернутися до відповідних органів уже сьогодні, аби уникнути черг.

"Ми звертаємося до всіх, що все-таки не варто чекати листопада, а треба йти й оформляти субсидію саме сьогодні, коли немає великого навантаження на місцевих органах влади, немає черг, коли можна все зробити у штатному режимі", - підкреслив Розенко.

Розенко також додав, що для 5,5 мільйона родин перерахунок субсидій буде здійснено автоматично, без жодних додаткових звернень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-