Лікарі у Києві не знають, чи пов'язана більша кількість звернень зі смогом

Лікарі у Києві не знають, чи пов'язана більша кількість звернень зі смогом

Укрінформ
Кількість звернень до "швидкої" у Києві в понеділок побільшало, але лікарі не пов'язують це зі смогом, який останні два дні спостерігається над столицею.

Про це в коментарі Укрінформу сказав директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва Анатолій Вершигора.

"У нас з понеділка завжди більше викликів (порівняно з іншими днями - ред.). Була звичайна кількість. Пов'язати це зі смогом ми не можемо. Єдине, на що звернули увагу лікарі служби "Поради по телефону", збільшилася кількість звернень з приводу підвищення артеріального тиску, а чи це пов'язано зі смогом, чи з іншим, ми сказати не можемо. Ми не проводимо таких досліджень", - сказав Вершигора.

За його словами, відносно більша кількість звернень до "швидкої" по понеділкам пов'язана з тим, що кияни повертаються з дач, також до столиці у понеділок приїжджає велика кількість людей з інших населених пунктів. У деяких з них можуть загостритися хронічні хвороби.

Так, станом на 25 липня, за даними Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва, до швидкої допомоги з різних причин звернулися 5373 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-