Поліція перевіряє інформацію про замінування маршруту

Поліція перевіряє інформацію про замінування маршруту "хресної ходи"

Укрінформ
Київські правоохоронці перевіряють інформацію про замінування маршруту "хресної ходи миру", що сьогодні має прибути до Києва.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні близько шостої години ранку до чергової частини Головного управління столичної поліції надійшло два анонімні повідомлення про те, що маршрутом хресної ходи, а саме у Святошинському районі та у напрямку міста Бориспіль, закладено вибухівку", - йдеться у повідомленні.

На місце події терміново виїхали слідчо-оперативні групи управлінь поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та працівники ДСНС. Фахівці-вибухотехніки та представники структурних підрозділів поліції ретельно обстежують вказані анонімом місця та прилеглу територію.

Правоохоронці також вживають заходів щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.

Тим часом прес-секретар обласного управління поліції Микола Жукович повідомив Громадському радіо, що ніч для учасників ходи минула спокійно, вони переночували у храмах у межах Київщини, на маршрути не висувалися. Порушень громадського порядку не було, підкреслив речник.

Як повідомлялося, предстоятель УПЦ Московського патріархату Онуфрій 27 червня оголосив про "хресну ходу миру". Вона стартувала 3 липня з Свято-Успенської Святогірської лаври, а 9 липня - зі Свято-Успенської Почаївської лаври. 27 липня обидві колони прочан будуть у Києві та зустрінуться на Володимирській гірці, звідки разом пройдуть до Києво-Печерської лаври.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-