Луценко розповів, як ФБР вже допомогло у справі Шеремета

Луценко розповів, як ФБР вже допомогло у справі Шеремета

Укрінформ
Спеціалісти Федерального бюро розслідувань США вже надали важливу допомогу у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це під час брифінгу в Чернігові заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, інформує прес-служба ГПУ.

"Вони вже допомогли нам у встановленні типу вибухівки, проведенні автоекспертизи, роботі з відеоматеріалами тощо", - повідомив він деякі подробиці розслідування у вказаному кримінальному провадженні.

Одночасно він висловився проти будь-якого витоку внутрішньої службової інформації, що може лише зашкодити розслідуванню. "Коли ми будемо готові до публічної частини, зокрема оприлюднення фотороботів, ми це обов’язково зробимо", - запевнив глава ГПУ.

Луценко також повідомив, що розслідування у кримінальному провадженні за фактом вбивства Шеремета здійснює Головне слідче управління МВС, а процесуальне керівництво – співробітники Генеральної прокуратури України, які мають величезний досвід розкриття таких справ. "Робота триває", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, убивство Шеремета розслідує оперативна група Нацполіції України з 50 фахівців на чолі з Хатією Деканоідзе.

Президент Петро Порошенко доручив також долучити до слідства фахівців із ФБР та Євросоюзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-