Справа екс-міліціонера, який переслідував майданівців, уже в суді

Справа екс-міліціонера, який переслідував майданівців, уже в суді

Укрінформ
Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього міліціонера, якому інкримінується фальсифікування справ відносно учасників мирних акцій протесту.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України передав до суду обвинувальний акт стосовно колишнього слідчого одного з районних управлінь міліції м. Києва, якому інкримінується фальсифікація матеріалів справи, незаконне затримання і притягнення до кримінальної відповідальності завідомо невинної особи за нібито участь у масових заворушеннях 18 лютого 2014 року", - йдеться у повідомленні.

Слідчим суддею стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Щодо інших співучасників цих злочинів досудове розслідування триває в окремому провадженні.

Наразі вирішується питання та збираються докази щодо притягнення до кримінальної відповідальності інших співучасників вчинення цих кримінальних правопорушень (працівників органів внутрішніх справ, прокуратури та суддів) та їх організаторів.

У Генпрокуратурі зазначили, що у вказаному провадженні також притягнуто до кримінальної відповідальності чотирьох слідчих, прокурора прокуратури міста Києва та заступника прокурора Дніпровського району міста Києва. Останнього оголошено в розшук і судом надано згоду на його затримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-