Прокуратура затримала на хабарі групу поліцейських

Прокуратура затримала на хабарі групу поліцейських

Укрінформ
Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області за оперативного супроводу СБУ на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 8,5 тис доларів США викрито групу поліцейських.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Кіровоградської області.

“Оперуповноважені Кіровоградського відділу поліції ГУ НП в області вимагали кошти за непритягнення до кримінальної відповідальності мешканця обласного центру за надуманими звинуваченнями у розбещенні неповнолітніх. Слідчі прокуратури уже затримали двох правоохоронців під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 3 тис. доларів США”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим особам про підозру, а також обрання їм запобіжних заходів.

Також повідомляється, що в ході розслідування провадження перевіряється причетність до скоєння цього злочину керівництва вказаного відділу поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-