Над справою Шеремета цілодобово працюють 50 фахівців - поліція

Над справою Шеремета цілодобово працюють 50 фахівців - поліція

Укрінформ
Над розкриттям убивства журналіста Павла Шеремета в цілодобовому режимі працює група з 50 фахівців.

Про це в п'ятницю повідомили в Департаменті комунікації Національної поліції України.

"Фахівці працюють у цілодобовому режимі. Основна версія загибелі журналіста – його професійна діяльність. Такими є результати роботи опергрупи станом на вечір п’ятниці, 22 липня", - йдеться в повідомленні.

У МВС зазначили, що як основну версію загибелі Шеремета група розглядає його професійну діяльність, але розглядаються й інші версії.

У ході слідства правоохоронці вже вилучили і продовжують вилучати відео з камер спостереження і реєстраторів автомобілів поблизу будинку загиблого. Так само вилучається відео поблизу місця вибуху.

Відео, що було опубліковане в Інтернеті, розглядається як речовий доказ. Опергрупа встановлює особи людей з цього відео, а також припускає, що вони можуть бути причетні до вибуху.

Водночас правоохоронці підкреслюють, що публікація подібної інформації може серйозно відкинути слідство назад.

"Ми закликаємо журналістів надавати наявні у них матеріали слідчим, тим самим сприяючи розкриттю цього резонансного злочину", - підкреслили в МВС.

Шеремет загинув вранці 20 липня внаслідок вибуху автомобіля, в якому він їхав на роботу. На даний момент слідство розглядає шість версій злочину: професійна діяльність Шеремета, особисті мотиви, російський слід (дестабілізація ситуації в Україні), замах на керівника "Української правди" Олену Притулу, якій належав автомобіль. Ще дві версії правоохоронці не озвучують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-