Краснова залишили під арештом ще на місяць

Краснова залишили під арештом ще на місяць

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва, розглянувши апеляційну скаргу, подану в інтересах лідера громадської організації "Цивільний корпус "Азов-Крим" Станіслава Краснова, залишив у силі рішення суду про його арешт до 22 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду міста Києва на своїй сторінці у Фейсбуці.

"19 липня 2016 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва було розглянуто апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Краснова С.О., на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 24 червня 2016 року, якою відносно підозрюваного Краснова С.О. продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів до 22 серпня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, заслухавши пояснення та доводи сторін, дослідивши матеріали кримінального провадження, колегія суддів постановила: ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 24 червня 2016 року – залишити без змін; апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Краснова С.О. – залишити без задоволення.

У прес-службі суду нагадали, що лідер громадської організації "Цивільний корпус "Азов-Крим" Краснов С.О. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 («Державна зрада») Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-