Sea Breeze-2016 відпрацює операцію в

Sea Breeze-2016 відпрацює операцію в "кризовому регіоні"

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині на військовому полігоні "Широкий Лан", розпочалась берегова фаза міжнародних навчань Sea Breeze.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"18 липня 2016 року на Миколаївському полігоні «Широкий Лан» розпочалася берегова фаза спільних українсько-американських навчань Sea Breeze - 2016 (Сі Бриз). Навчання будуть проходити у Північно-Східній частині Чорного моря, Одеській та Миколаївській областях, та триватимуть до 30 липня", - йдеться у повідомленні.

Навчання проводяться щорічно з 1997 року з метою підготовки та накопичення бойової готовності ВМС ВСУ України, але вони є відкритими для інших країн. Цьогоріч у навчаннях братимуть участь більш як 25 кораблів, катерів та суден забезпечення України, США, Туреччини та Румунії.

Організатори навчань запевняють, що Sea Breeze - 2016 буде масштабнішим за навчання минулих років. Особливо це стосується берегового компоненту. Спеціальна багатонаціональна тактична група проведе операцію «у кризовому регіоні» за стандартами НАТО за участю підрозділів Національної гвардії, Збройних Сил України та країн партнерів.

Під час навчань нацгвардійці візьмуть участь у відпрацюванні морського і повітряного десантування, подоланні водної перешкоди із залученням інженерних підрозділів, прикриття повітряної висадки десанту тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-