В Україні затримали ювілейного

В Україні затримали ювілейного "злодія в законі"

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці у Києві сьогодні затримали «злодія в законі» з Росії, "коронованого" у Туреччині.

Про це повідомив начальник Департаменту карного розшуку Національної поліції України Дмитро Головін, інформує прес-служба Нацполіції.

"Сьогодні, 18 липня, оперативники Національної поліції у взаємодії з прикордонниками затримали в Києві 32-річного громадянина Російської Федерації. Молодик має статус «злодія в законі», який він отримав у 2014 році на території Туреччини. Він був засуджений в РФ до відбування покарання за незаконне зберігання зброї", - зазначив він.

За словами Головіна, «Толік Ногінський» належить до впливового клану «Шакро Молодого» і прибув до України з метою дестабілізації криміногенної ситуації.

Сьогоднішнім рішенням уповноваженого органу Державної міграційної служби вказаному громадянину заборонено в'їзд в Україну до 2019 року.

Відео: Youtube

Начальник Департаменту карного розшуку НПУ поінформував, що «Толік Ногінський» – це вже десятий з початку року «законник», затриманий в Україні.

Раніше глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе наголошувала, що Україні потрібен закон для протидії «злодіям у законі».

Фото: прес-служби Національної поліції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-