Зброю, з якої

Зброю, з якої "Беркут" розстрілював Майдан, знайшли в озері - Луценко

Фото
Укрінформ
Представники Департаменту спецрозслідувань ГПУ виявили залишки снайперської гвинтівки, з якої бійці "Беркуту" стріляли в активістів Євромайдану.

Про це повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Сьогодні силами Департаменту спецрозслідувань ГПУ пройшли обшуки у причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів "Чорної сотні" Беркута і подальшого знищення їхньої зброї. Знайдені в озері елементи снайперської гвинтівки (яку вся країна бачила в руках убивці під Жовтневим палацом ) і автоматів стануть черговим доказом на судовому процесі", - заявив він.

У свою чергу народний депутат від БПП Володимир Ар'єв уточнив, що елементи зброї знайдені в одному зі ставків у Голосіївському районі Києва.

"Самих “чорних” беркутят на прохання кривавого міністра МВС Захарченка вивели з революційного Києва ті, хто заховав ці засоби вбивства в ставу одного з парків Голосіївського району. ... Хто вивозив, відомо персонально. Їхні імена наразі не називаються в інтересах слідства. Але коли їх оприлюднять, це буде великим і неприємним сюрпризом", - наголосив нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-