Черновецький грозить іспанській поліції: Моя сім'я цього так не залишить

Черновецький грозить іспанській поліції: Моя сім'я цього так не залишить

Укрінформ
Колишній мер Києва Леонід Черновецький заперечує затримання свого сина в Барселоні і погрожує іспанській поліції «серйозними» позовами.

«Моя сім'я це так просто їм не залишить!», - заявив він на своїй сторінці у Facebook, коментуючи повідомлення в пресі про затримання Степана Черновецького в Барселоні.

Колишній міський голова Києва стверджує, що його син – «чесна людина! І виключно законослухняний!», «ніколи не займався ніякими справами, що навіть межують із злочинами». Але в той же час в Іспанії, на його думку, «затримати людину не важко».

За інформацією Черновецького, його син зараз перебуває «у себе вдома в Барселоні, і в даний час відповідає на запитання поліції про обставини, пов'язані з якоюсь людиною». У той же час він погрожує пред'явити «поліції Барселони серйозні позовні заяви, за повідомлення, що порочать мого сина!»

Нагадаємо, що сьогодні іспанські ЗМІ з посиланням на поліцію повідомили про спецоперацію проти української мафіозної мережі, головою якої, нібито є Степан Черновецький. Серед іншого заявлялося, що Антикорупційна прокуратура оцінює щонайменше у 10 мільйонів євро суму грошей незаконного походження, вкладених у купівлю нерухомості для "відмивання".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-