У кабінеті спійманого на хабарі заступника глави МОЗ - обшук

У кабінеті спійманого на хабарі заступника глави МОЗ - обшук

Укрінформ
Правоохоронці наразі проводять слідчі дії у Міністерстві охорони здоров'я  у звязку із затриманням заступника глави МОЗ Романа Василишина під час одержання хабаря.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив в.о. міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський.

"Зараз ведуться слідчі дії у МОЗ, відповідно до чинного законодавства", - сказав Шафранський.

Він також повідомив, що, за його інформацією, сьогодні о 12:00 відбудеться засідання суду щодо обрання запобіжного заходу для "осіб, стосовно яких розпочато це кримінальне провадження". Як повідомлялося, Василишина затримали разом зі спільником.

Водночас інший заступник міністра охорони здоров'я Роман Ілик уточнив, що прокуратура м.Києва обшукує кабінет Василишина, а робота у МОЗ триває у звичному режимі.

"Ми виконуємо роботу незважаючи на те, що залишилось двоє з усього керівного складу. Міністерство функціонує у звичному режимі", - сказав Ілик.

Як повідомлялося, прокуратура м. Києва затримала заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина під час отримання хабара. Прокуратура стверджує, що він створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості проводити операції в Олександрівській лікарні м.Києва, головлікарем якої він був до призначення в міністерство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-