Луценко поставив нового прокурора Києва ловити

Луценко поставив нового прокурора Києва ловити "велику рибу"

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко представив колективу столичної прокуратури нового керівника Романа Говду, наказ про призначення якого підписано сьогодні.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Представляючи новопризначеного очільника столичної прокуратури, Луценко звернув увагу на критичний рівень злочинності у Києві та наголосив на важливості скоординувати зусилля усіх силових структур щодо його зниження. Серед першочергових завдань він назвав проведення ретельного перегляду усіх існуючих і закритих кримінальних проваджень, які стосуються діяльності попередньої міської влади.

"У "київському водосховищі" водиться "велика риба", і у цьому сховищі, у прямому сенсі, було поховано багато справ і не тільки щодо "космічної команди", - сказав Луценко.

Він також поставив завдання перевірити діяльність усіх комунальних підприємств міста: "Ті, хто пограбували столицю на мільярди, мають бути покарані, незалежно від того, де вони перебувають".

Генпрокурор висловив сподівання на принципову роботу органів прокуратури задля повернення званню прокурора високого рівня суспільної довіри.

"Я очікую рішучих та наступальних дій, передусім у боротьбі з корупцією, щоб кожен киянин відчув, що в країні відбуваються зміни", - зазначив Луценко.

Присутній на заході міський голова Києва Віталій Кличко, у свою чергу, пообіцяв всебічну підтримку та сприяння прокуратурі. Він також закликав новопризначеного очільника прокуратури Києва зробити все від нього залежне задля притягнення до відповідальності тих, хто розкрадав землі та майно у столиці за попередньої влади.

"Ці злочини не мають термінів давності, і причетні до їх скоєння мають бути знайдені та покарані", - наголосив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-