Винуватця ДТП з фотокором звільнили з Укрзалізниці

Винуватця ДТП з фотокором звільнили з Укрзалізниці

Укрінформ
Директора з вантажних перевезень і логістики Укрзалізниці Івана Федорка, який напередодні ввечері врізався в автомобіль фотокореспондента Макса Левіна, звільнили з посади.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Станом на 16:00 4 липня 2016 року наказом ПАТ "Укрзалізниця" про припинення трудового договору (контракту) звільнено з посади директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка. Під наказом свої підписи поставили голова правління та чотири члени правління ПАТ "Укрзалізниця", - зазначається в повідомленні.

Укрзалізниця висловлює співчуття постраждалим у ДТП за участю Федорка та сподівається на об’єктивне розслідування дорожньо-транспортної пригоди правоохоронними органами.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, за кермом якого був Федорко.

В автомобілі Левіна, крім нього, були дружина і двоє маленьких дітей. Жінку і одного з хлопчиків госпіталізован у тяжкому стані.

Федорко втік із лікарні, куди його доправили для обстеження на предмет наявності алкоголю в крові.

Наразі Федорко перебуває в реанімаційному відділенні одного з медичних закладів столиці, до нього приставлена охорона.

Проти нього відкрито два кримінальні провадження: за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-