В авто Макса Левіна в'їхав п'яний посадовець Укрзалізниці

В авто Макса Левіна в'їхав п'яний посадовець Укрзалізниці

Фото
Укрінформ
Напередодні ввечері на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента Макса Левіна потрапив у ДТП.

Про це повідомляє у Фейсбуку Соня Кошкіна - шеф-редактор видання LB.ua, де працює Левін.

За її інформацією, зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яний.

Як зазначається, в автомобілі з Левіним були дружина і двоє їхніх маленьких дітей. Стан дружини і одного хлопчика тяжкий - жінку з численними переломами доправлено в лікарню. У хлопчика - забій головного мозку, його з Боярки транспортували в Київську обласну дитячу лікарню.

За словами Кошкіної, водія, чиє авто вилетіло на зустрічну смугу, звуть Федорко Іван Петрович.

"На місці аварії (ледве тримаючись на ногах при цьому) розмахував "корочкою" «помічника голови Ради ветеранів МВС» (номер посвідчення 0334). Відразу після ДТП, видзвонив якогось свого друга, який оперативно під'їхав і намагався переконати поліцію, що за кермом був він, а не цей Іван Петрович. Коли Федорко доставили для огляду (на предмет наявності алкоголю в крові) в лікарню, він звідти просто втік. Точніше - відбили власні охоронці. Силою", - написала Кошкіна.

Фото: Александр Кравченко/Фейсбук

Редакція просить допомогти в розшуку Федорка.

За даними народного депутата Антона Геращенка, Іван Федорко - начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці", "друг і соратник звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-