Бійці добробатів тримають облогу Печерського суду, щоб не вивезли

Бійці добробатів тримають облогу Печерського суду, щоб не вивезли "Батю"

Фото
Укрінформ
Представники добровольчих батальйонів "Азов", "Айдар" і "Донбас" продовжують блокувати Печерський райсуд Києва, щоб не дозволити вивести із суду заарештованого бійця батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта (позивний "Батя").

Як повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події, сам Лихоліт наразі перебуває у залі суду у скляній камері. У залі перебувають і активісти, які зсередини заблокували вхід у приміщення.

Водночас біля суду перебувають близько 50 представників добровольчих батальйонів як у камуфляжній формі, так і в цивільному одязі з написами "Азов", "Айдар", "Донбас".

Крім того, виїзд з боку центрального входу до Печерського райсуду заблокований чорним позашляховиком з наклейкою "Донбас".  

Представники поліції та Національної гвардії охороняють будівлю суду ззовні. Також правоохоронці знаходяться біля зали суду, де перебуває сам Лихоліт.

Фото: Костянтин Ковпак, Павло Багмут / Укрінформ.

Як повідомлялося, вчора після обрання Лихоліту запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 28 серпня активісти не дозволили силовикам вивести його із зали Печерського суду. Лихоліта та Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах. Лихоліта заарештували на полігоні в Дніпропетровську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-