Під Одесою зведуть сміттєпереробний завод

Під Одесою зведуть сміттєпереробний завод

Укрінформ
Одеський міський голова Геннадій Труханов і представник південнокорейської компанії "Ohb Holdings" Хо Кіенг Кім підписали у п'ятницю меморандум про співпрацю у спорудження під  Одесою сміттєпереробного заводу.

Про це повідомила Укрінформу керівник управління інформації Одеської міськради Наталія Мальцева, зазначивши, що мер Одеси підписав документ під час участі у бізнес-форумі "Odessa 5Т Summer Business Days".

"Ми підписали меморандум з представниками південнокорейської компанії, яка має подібний досвід роботи в Україні. Підприємство цього профілю успішно зведене й функціонує у Рівному. Ми плануємо, що обсяг інвестицій повинен скласти понад 35 мільйонів доларів. Маємо намір якісно змінити підходи в сфері утилізації відходів, прагнучи досягти європейських стандартів", - зазначив Труханов.

При цьому впровадження нових технологій в сфері утилізації відходів ніяк не позначиться на вартості тарифів для населення на дані послуги, додав мер.

У свою чергу, Хо Кіенг Кім висловив намір співпрацювати з містом заради "впровадження нових технологій, які дозволять поліпшити стан довкілля".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-