Луценко наказав усім прокурорам пройти перевірку на чесність

Луценко наказав усім прокурорам пройти перевірку на чесність

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко видав наказ про проходження перевірки на доброчесність усіх прокурорів регіональних та місцевих прокуратур. Одними з перших її пройдуть працівники прокуратури Миколаївської області.

Про це Луценко сказав у Миколаєві під час процедури представлення нового прокурора області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я видав наказ про порядок проходження перевірки на доброчесність усіх прокурорів. Одними з перших її пройдуть прокурори Миколаївської області. Вже до кінця цього місяця вони заповнять декларацію про доброчесність, яка разом з декларацією про майновий стан буде оприлюднена на сайті Генрокуратури. Після цього кожен громадянин зможе перевірити правдивість викладених там даних», - сказав Луценко.

Він також зазначив, що буде вдячний кожному, хто надасть факти зловживань та корупції по тих чи інших кандидатурах. «Найактивніші представники громадськості, які нададуть перевірену інформацію, а не просто голі висловлювання, будуть запрошені до роботи у громадських радах обласної прокуратури. Це потрібно для очищення органів прокуратури, відстоювання законності та порядку на території області», - зауважив генпрокурор.

Він також запевнив, що усі прокурори, здатні чесно працювати і притягувати до відповідальності усіх без винятку - від міністра до депутата, залишаться на посадах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-