У Києві невідомі на мотоциклах розстріляли стоматолога

У Києві невідомі на мотоциклах розстріляли стоматолога

Фото
Укрінформ
Зранку 1 липня невідомі на мотоциклах поранили чоловіка у Печерському районі столиці.

Про це повідомили у Нацполіції міста Києва.

"Сьогодні о 8:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на Печерській площі столиці. Поліцейські на місці події виявили 48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого одразу госпіталізували до лікарняного закладу", - йдеться у повідомленні.

Поліція розпочала розшук двох зловмисників, які на мотоциклі зникли з місця події.

Попередньо встановлено, що потерпілий на власному авто рухався Печерською площею. У цей час двоє невідомих на мотоциклі кілька разів вистрілили в напрямку водія, спричинивши чоловікові вогнепальні поранення грудної клітини, ніг та шиї.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи міської та районної поліції, експерти-криміналісти, оперативники. Правоохоронці встановлюють свідків та очевидців події і з’ясовують усі обставини скоєного.

Як повідомило Еспресо.TV з посиланням на джерела в Нацполіції, чоловіка, "який є керівником стоматологічної клініки", підвезли до роботи на автомобілі "Міцубісі Педжеро". 

"Автомобіль стояв у пробці, коли до нього під'їхав мотоцикл. Двоє мотоциклістів витягли пакет, в якому був пістолет з глушником, і відкрили стрілянину. Одна куля влучила у стійку автомобіля, а три - в керівника клініки. Зараз потерпілий знаходиться в лікарні, його оперують", - зазначається в публікації.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Печерському районному управлінні столичної поліції. Попередньо слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство.

Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-