Фігуранта

Фігуранта "газової справи" Постного доставлять у суд шляхом приводу

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва ухвалив забезпечити явку підозрюваного у "газовій справі" Валерія Постного на судове засідання 30 червня шляхом приводу.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Денис Масенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Колегія суддів вважає за необхідне частково задовольнити клопотання захисника Федоренко і відкласти розгляд справи та забезпечити прибуття підозрюваного шляхом приводу. Даний висновок колегія суддів мотивує відсутністю медичних документів, які б свідчили про неможливість підозрюваного брати участь у судовому засіданні", - оголосив суддя.

У резолютивній частині рішення ідеться про те, що судове засідання відкладається на 30 червня на 15.30.

Адвокат Постного Ігор Федоренко просив суд відкласти розгляд справи до тих пір, доки Постний не вилікується, оскільки зараз він перебуває на лікуванні у лікарні швидкої допомоги і на даний час він є неконтактним хворим.

Водночас прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Цинків повідомив, що має довідку з лікарні про те, що підозрюваний Постний може брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Як повідомляв Укрінформ, НАБУ і САП подали до Апеляційного суду скаргу з тим, щоб збільшити розмір застави для підозрюваного Постного до 1 млрд 600 млн грн.

Постний був заарештований та взятий під варту рішенням Солом'янського райсуду 18 червня, при чому розмір застави для нього був визначений у 1,5 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-