Онищенко: З мене роблять цапа-відбувайла

Онищенко: З мене роблять цапа-відбувайла

Укрінформ
Народний депутат України Олександр Онищенко заявляє, що Національне антикорупційне бюро не має конкретних результатів своєї роботи, а тому намагається зробити із нього цапа-відбувайла.

Про це політик сказав на засіданні Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України, де розглядається подання генпрокурора щодо затримання Онищенка.

«Антикорупційне бюро вже рік існує, але у них немає жодної справи, яка перебуває у суді, і роблять вони з мене цапа-відбувайла, на якому хочуть показати те, що демонструють вони зараз», - сказав Онищенко.

На його думку, з людей, як зараз перебувають під слідством щодо «газових схем», покази вибивають. «Вони перебувають у жорстких умовах. Я так розумію, що з Постного вони вже зробили інваліда, бо він вже не розуміє нічого. Ось це ті заходи, які вони проводять», - стверджує народний депутат.

«У них є бажання відправити мене у СІЗО, щоб було легше проводити свої слідчі експерименти», — сказав він.

Онищенко стверджує, що слідчі навіть уявлення не мають про газовий бізнес. «Тому коли хтось говорить, що нанесено шкоду на мільярди, нехай вони порахують, скільки там складають приватні компанії, а скільки «Укргазвидобування», - наголосив він.

Онищенко виступає за проведення відкритого судового процесу над ним.

"Я за відкритий судовий процес. Я готовий відстоювати свою правоту. Все, в чому мене звинувачують, - це маячня", - заявив нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-