Полторак відсторонив командира

Полторак відсторонив командира "Широкого лану"

Укрінформ
Міністерство оборони України призначило розслідування управлінської діяльності на військовому полігоні "Широкий лан" на Миколаївщині, на період якого командира військової частини усунуто від виконання службових обов'язків.

Про це міністр оборони України Степан Полторак написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Завершила роботу комісія щодо обліку та правомірності надання земель у спільну господарську діяльність на військовому полігоні "Широкий лан", що на Миколаївщині... Комісією було виявлено ряд порушень в управлінській діяльності відповідальних посадових осіб. Мною призначено розслідування, яке проводить Військова служба правопорядку ЗС України", - написав Полторак.

Урядовець повідомив, що після закінчення розслідування матеріали будуть передані до Генеральної прокуратури для притягнення до відповідальності винних осіб.

"На період розслідування відповідального командира військової частини усунуто від виконання службових обов’язків", - поінформував Полторак.

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого 46 бійців 53-ї окремої механізованої бригади через погані умови розміщення, харчування і забезпечення на полігоні "Широкий лан" вирішили пішки піти до Миколаєва з вимогою негайної реакції на це від військової прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-