На Закарпатті знову намагалися перевезти контрабанду на авто з дипномерами

На Закарпатті знову намагалися перевезти контрабанду на авто з дипномерами

Фото
Укрінформ
На українсько-румунському кордоні (КПП «Дяково») співробітники СБУ спільно з прикордонниками та митниками попередили спробу незаконного переміщення великої партії цигарок на автівці з дипномерами через "зелений коридор".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-групі УСБУ в Закарпатській області.

«Сьогодні, 18 червня, водій та пасажир мікроавтобуса на дипломатичних номерах надали митникам ксерокопії документів про нібито перевезення дипломатичного вантажу, що слідував з посольства Монголії в Російській Федерації до м.Рим (Італія), - йдеться в повідомленні. – Оскільки документація не відповідала встановленому порядку, а також із огляду на нетиповий маршрут,  правоохоронці прийняли рішення про огляд цього мікроавтобуса», - інформують про перебіг подій в прес-групі.

У результаті перевірки виявили вісім опечатаних боксів, в яких знаходилися цигарки українського та білоруського виробництва, повідомляють правоохоронці.

Наразі складено протокол про порушення митних правил. Тютюнові вироби вилучено. Тривають необхідні митні процедури.

Нагадаємо, місяць тому на Закарпатті вибухнув гучний контрабандний скандал, в якому були замішані дипломати. Того разу машину, набиту контрабандними цигарками, теж затримали на «зеленому коридорі» на КПП «Лужанка». Перевозив цигарки чоловік першого секретаря Посольства України в Словаччині. Через розголос, якого набула справа, жінка була звільнена із дипломатичної служби в Словаччині.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-