Освітяни назвали пороговий бал для ЗНО з іноземних мов і біології

Освітяни назвали пороговий бал для ЗНО з іноземних мов і біології

Укрінформ
Відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, на якому було визначено пороговий бал "склав/не склав" для тесту з російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов і біології.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Члени експертної комісії після обговорення прийняли рішення встановити пороговий бал з російської мови, що відповідає 26 тестовим балам, з іспанської мови – 12 тестовим балам, з англійської мови – 11 тестовим балам, з німецької мови – 13 тестовим балам, з французької мови – 15 тестовим балам, з біології –24 тестовим балам", - йдеться в повідомленні.

З російської мови пороговий бал "склав/не склав" подолали 93,53% від загальної кількості осіб, які взяли участь у тестуванні з цього предмета, з іспанської мови – 91,06 % осіб, з англійської мови – 84,05% учасників тестування, з німецької мови – 81,84% осіб, з французької мови – 87,02% осіб, з біології – 89, 77% учасників тестування.

В УЦОЯО зазначають, що результати зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов і біології будуть розміщені на спеціальному сайті для учасників тестування 18 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-