Пукач відбуватиме довічне в одиночній камері

Пукач відбуватиме довічне в одиночній камері

Укрінформ
Екс-генерал МВС України Олексій Пукач, якого етаповано до Чортківської установи виконання покарань №26, відбуватиме довічний термін в одиночній камері.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила старший інспектор у зв'язках зі ЗМІ та громадськістю ДПтС в області Марія Гайдуцька.

"Уночі Пукача доставлено спецтранспортом у Чортківську установу виконання покарань №26. Ніяких претензій засуджений не виявляв, виконував усі вимоги, що йому висувалися під час етапування та прибуття на місце. Покарання він відбуватиме в одиночній камері, так, як і інші кілька засуджених до довічного позбавлення волі", - сказала вона.

За словами Гайдуцької, Пукач, так само як і кілька "довічників", що тут утримуються, носитиме одяг спеціального зразка.

Щодо залучення до праці, то Пукач зможе працювати лише на території спецустанови. Він матиме право один раз на шість місяців на короткострокове побачення, одержувати протягом року дві посилки (передачі) і дві бандеролі.

Як і інші ув’язнені цієї категорії, Пукач зможе щоденно упродовж години прогулюватися за межами камери на території спецустанови.

Як повідомляло агентство, обвинувачений у вбивстві Георгія Гонгадзе Олексій Пукач перебував у розшуку з 2005 року. Після його затримання Печерський райсуд Києва у 2013 році засудив Пукача до довічного позбавлення волі. Вирок Апеляційний суд Києва залишив без змін, після чого визначене судом покарання набрало чинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-