Тука анонсував доопрацювання скандальної постанови про виплати переселенцям

Тука анонсував доопрацювання скандальної постанови про виплати переселенцям

Укрінформ
Постанову №637 про порядок призначення соціальних виплат переселенцям відправлено на доопрацювання.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив заступник міністра з питань окупованих територій і вимушених переселенців Георгій Тука.

"Кабмін її не приймав, її відправили на доопрацювання, і в нашого Міністерства є чимало зауважень до неї, і ці зауваження ми подали вчора, чи позавчора в Мінсоцполітики... Під час засідання Кабміну, на якому були затверджені зміни до №509 постанови, №637 була відправлена на доопрацювання", - заявив Тука.

За його словами, є багато питань щодо запровадження так званих комісій, які будуть контролювати переселенців: "Там багато є зауважень про введення так званих комісій, до складу цих комісій, до функцій таких комісій, які будуть стежити за людьми, за процедурою верифікацій".

Як повідомляв Укрінформ, постанова Кабміну №365 від 8 червня про соцвиплати переселенцям, якою вносяться зміни в постанову №637 від 5 листопада 2014 року "Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам", була опублікована на Урядовому порталі.

Документом передбачено проведення перевірок відомостей про фактичне місце проживання переселенців і складання акта обстеження матеріально-побутових умов сім'ї. Це стосується тільки тих внутрішньо переміщених осіб, які є отримувачами соціальних виплат, субсидій та пільг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-