Затримані російські фани: Нас етапують у Марсель

Затримані російські фани: Нас етапують у Марсель

Укрінформ
Глава Всеросійського об'єднання вболівальників (ВОБ) Олександр Шпригін повідомив, що російські вболівальники у Франції підписали папери, що затримані на 24 години для слідчих дій.

Про це повідомляє Коммерсантъ.

«Всі підписали папери що затримані на 24 години для слідчих дій, зараз всіх транспортом поліції повезуть в Марсель на упізнання»,— написав у своєму Twitter Шпригін.

Пізніше він додав, що «прокурор Марселя ухвалив рішення заарештувати всіх, включаючи жінок і водіїв!» Він зазначив, що подібне рішення було ухвалене у зв'язку зі станом здоров'я потерпілого англійця, що різко погіршився — у нього перестав функціонувати мозок. «Нас етапують в Марсель для проведення слідчих дій. Час затримання ведеться з моменту зупинки автобуса»,— пояснив глава ВОБ.

Як повідомлялося, дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз на 150 тис. євро і накласти на збірну відкладену дискваліфікацію за безлади, влаштовані російськими вболівальниками після матчу зі збірною Англії на Євро-2016 11 червня.

Дискваліфікація може бути застосована в тому випадку, якщо російські вболівальники знову спровокують масові заворушення на будь-якому з матчів збірної Росії на чемпіонаті Європи з футболу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-