«Виймати» з автобуса затриманих російських фанів їде консул

«Виймати» з автобуса затриманих російських фанів їде консул

Укрінформ
Міністр спорту Росії і голова Російського футбольного союзу Віталій Мутко заявив, що російські футбольні фанати, які перебувають на чемпіонаті Європи, повинні підкоритися вимогам влади Франції.

Про це повідомляє Коммерсантъ.

«У влади Франції є свої вимоги, потрібно підкорятися вимогам влади, і тоді буде все нормально. Є рішення після аналізу заворушень у Марселі. Є люди, яких ідентифікували серед російських вболівальників, вважають їх винними»,— цитує Мутка «Р-Спорт».

Відео: Цензор.НЕТ

Міністр заявив, що в курсі прийнятого владою Франції рішення депортувати Всеросійське об'єднання вболівальників (ВОБ).

«Є рішення про депортацію, а вони не виходять з автобуса і не хочуть виконувати їхні вимоги. На місце їде консул, він повинен встигнути приїхати. Як консул приїде, він допоможе вивести їх з автобуса. Поки вони поводяться досить самостійно. Йде діалог, ми працюємо»,— зазначив міністр.

Як повідомлялося, Франція має намір депортувати групу російських уболівальників, затриманих під час перевірки документів у містечку Мандел-ла-Напуль неподалік від Канн.

Нагадаємо, що раніше у Марселі російські фанати влаштовували масові бійки з англійцями. Після цього УЄФА попередила, що в разі повторення таких подій збірна може бути відсторонена від Чемпіонату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-