Правоохоронці вилучили наркотики у гаражі киянина

Правоохоронці вилучили наркотики у гаражі киянина

Відео
Укрінформ
У Києві на Подолі правоохоронці у гаражі киянина вилучили близько п'яти літрів амфетаміну вартістю понад півтора мільйони гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у місті Києві.

«У ході реалізації оперативної інформації працівники 5-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під час огляду гаражного приміщення виявили та вилучили пластикову пляшку об'ємом п'ять літрів, у якій знаходилася психотропна речовина - амфетамін. За цінами «чорного ринку» вилучене коштує понад півтора мільйона гривень. Також правоохоронці виявили та вилучили 4 використаних шприци та один - із рідиною, обладнання для виготовлення наркотичних речовин, електронні ваги з нашаруванням, згорток паперу з порошкоподібною речовиною, пластикову трубку, респіратор, три рулони фольги та блокнот з нотатками. Вилучені речові докази направили для проведення експертизи», - йдеться у повідомленні.

Працівники слідчого відділу розпочали кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-