Пожежу на львівському сміттєзвалищі загасили

Пожежу на львівському сміттєзвалищі загасили

Укрінформ
Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін доповів Президентові України про ліквідацію пожежі на сміттєзвалищі під Львовом.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив прес-секретар Президента Святослав Цеголко.

"Пожежу на сміттєзвалищі під Львовом ліквідовано. Про це Президентові щойно доповів голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін", - зазначається в повідомленні.

Натомість Президент доручив здійснити необхідні заходи для запобігання загорянь у майбутньому.

Як повідомив голова ДСНС, нині на Грибовецькому сміттєзвалищі залишився чергувати підрозділ надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв Укрінформ, учора Президент мав зустрічі з головою ДСНС Чечоткіним, заступником міністра екології та природних ресурсів Віктором Вакарашем та головою Державної екологічної інспекції Андрієм Заїкою. Він доручив вживати всіх заходів для ліквідації пожежі та її наслідків та негайно поінформувати мешканців Львова та його особисто, коли пожежу буде ліквідовано. Крім того, Глава держави доручив виділити допомогу родинам загиблих службовців ДСНС.

Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє працівників ДСНС. Наразі їхні тіла знайдено. Проте пошукові роботи на сміттєзвалищі тривають, оскільки під завалом може бути працівник ЛКП "Збиранка", зв'язку з яким немає з часу зсуву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-