У

У "Десні" пройшли перші в історії війська змагання снайперів

Фото
Укрінформ
В навчальному центрі "Десна", що дислокується в Козелецькому районі Чернігівщини, завершилися перші в історії сучасного українського війська змагання снайперів.

Про це інформує прес-служба Міністерства оборони України.

"На полігоні 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що на Чернігівщині, відбулися перші в історії сучасного українського війська змагання команд снайперів", - йдеться у повідомленні.

За право вважатися кращими стрільцями змагалися 10 команд різних видів та родів військ ЗСУ та дві команди гостей від Національної гвардії України.

Упродовж трьох днів снайпери змагалися у точності стрільби на різні відстані, демонстрували вміння взаємодіяти один з одним, вести прицільний вогонь під психологічним і фізичним навантаженням в умовах, наближених до бойових. А в заключний день долали багатокілометровий марш, виконували завдання з орієнтування на місцевості, оперативного виходу на позицію, розміщення, ураження конкретної цілі у визначений час та відходу з позиції.

Фото: mil.gov.ua

За підсумками змагань, кращою в ЗСУ було визнано команду 3 окремого полку спеціального призначення сил спеціальних операцій України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-