Садовий попросив суд помилувати бійця, який кинув гранату в його будинок

Садовий попросив суд помилувати бійця, який кинув гранату в його будинок

Відео
Укрінформ
На засіданні Личаківського суду міста Львова міський голова Андрій Садовий попросив помилувати Олександра Гживінського - бійця АТО, який восени минулого року кинув гранату в його будинок.

Про це повідомляє Zaxid.net.

"Розуміючи, що в країні триває війна і дуже багато хлопців пройшли зону бойових дій, я звернувся до суду з проханням застосувати максимальне милосердя до обвинувачуваного. Тому що він в родині, в сім'ї дійсно зможе вернутися до нормального психологічного стану, будь-які інші форми, навпаки, загострять проблему", - цитує видання слова львівського мера.

На судовому засіданні, інформує видання, Садовий заявив, що його сім'я не має ані матеріальних, ані моральних претензій до нападника і не розглядає цей випадок як спланований терористичний акт. Сам Садовий з Гживінським особисто не спілкувався, але мав розмову з його родичами.

За словами адвоката, Гживінський свою провину визнає, але не погоджується з формулюванням прокуратури, що він намагався вчинити терористичний акт.

Видання інформує, що наступне засідання у справі відбудеться 24 червня.

Як повідомлялося, 29 жовтня 2015 року Гживінський кинув гранату РГД в будинок, де мешкає львівський мер з сім'єю. В момент нападу вдома були дружина Садового, п'ятеро дітей та мама дружини, але ніхто з них не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-