На хабарі попався черговий офіцер військкомату

На хабарі попався черговий офіцер військкомату

Укрінформ
Офіцер відділення комплектування одного з районних військкоматів Харкова затриманий після отримання 600 доларів хабаря від громадянина за непризов.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Оксана Калмикова.

"Офіцер відділення комплектування одного з районних військкоматів Харкова затриманий на сходах установи після отримання 600 доларів хабаря від громадянина за непризов на термінову військову службу. Гроші вилучено", - відзначила Калмикова.

За її словами, затримання 37-річного офіцера здійснили оперативники УСБУ та військової прокуратури Харківського гарнізону.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовцем) КК України.

"Затриманому загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - додала Калмикова.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 23 травня затримано при отриманні чергового хабаря в 3 тыс. грн офіцера військкомату Дергачівського району Харківської області. Встановлено, що він систематично вимагав гроші за видачу оформлених військових квитків, документів на виписку і реєстрацію за місцем проживання. Під час обшуку в його службовому кабінеті вилучено паспорти, військові квитки, трудові книжки та інші документи жителів району.

18 квітня старший офіцер відділу комплектування Жовтневого військкомату Харкова затриманий при отриманні від місцевого жителя 2 тис. доларів за непризов на термінову військову службу. Проводяться слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-