Іллічівський морський порт невдовзі стане Чорноморським

Іллічівський морський порт невдовзі стане Чорноморським

Укрінформ
Дирекція державного підприємства "Іллічівський морський торговельний порт" готується до офіційного перейменування назви гавані, відповідно до вимог закону про декомунізацію.

Про це повідомив журналістів директор ДП "Іллічівський морський торговельний порт" Сергій Крижановський, який взяв участь у роботі "круглого" столу "Майбутнє українських портів - погляд зсередини".

"З урахуванням того, що місто, в якому функціонує наш морський порт, офіційно набуло назву Чорноморськ, ми приступаємо до перейменування підприємства. Як тільки отримаємо статут ДП, який зараз на погодженні у Мінінфраструктури України, одразу віддамо його на реєстрацію, згідно з юридичною процедурою. На етапі реєстрації статутних документів й змінимо назву порту на "Чорноморський", а потім замінимо інші документи, пов'язані з нашою діяльністю", - зазначив Крижановський.

Після завершення процедури перейменування буде подано заявки у міжнародні організації, щоб вони зафіксували нову назву порту - таким чином буде унеможливлено збої в роботі з клієнтами і партнерами, додав директор порту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-