Аваков назвав наступні кроки у реформі МВС

Аваков назвав наступні кроки у реформі МВС

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про запуск нових проектів в реформі МВС найближчим часом.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

"Управління патрульної поліції України заступило на службу з охорони громадського порядку в трьох містах: Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне Луганської області", - повідомив Аваков.

"150 поліцейських склали присягу на вірність Українському народові - після строго відбору, який пройшов тільки кожен 10-й з охочих і посиленого курсу навчання на базі Харківського університету внутрішніх справ. 60 співробітників управління допомагатимуть хлопцям нести службу, здійснювати управління нарядами, працювати з системою «Цунамі», моніторити ситуацію і надавати технічну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Для патрулювання трьох міст і дорожнього руху між ними управління патрульної поліції має автомобілі Toyota Prius і міські позашляховиків Renault Duster.

Середній вік нових поліцейських - 26 років; 27 дівчат (18%); 80 чоловік мають вищу освіту (53%); 22 учасники бойових дій.

30 травня відбудеться запуск патрульної поліції в Маріуполі, нагадав Аваков.

Він також додав, що "запускаємо кілька нових проектів (кроків) реформи МВС - в тому числі створення системи справді оновлених Сервісних центрів МВС по всій країні, завершення формування спецпідрозділу КОРД, створення нової системи дільничних інспекторів, реформа кримінального блоку"

Як повідомляв Укрінформ, в неділю нова патрульна поліція почала працювати в трьох містах Луганської області.

Фото: Фейсбук Авакова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-