Контрабандист намагався втекти з 57 тисячами пачок цигарок

Контрабандист намагався втекти з 57 тисячами пачок цигарок

Фото
Укрінформ
У рамках операції «Кордон-2016» прикордонники спільно із працівниками митниці та СБУ у пункті пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, виявили велику партію цигарок - майже 57 тис. пачок, які зловмисники намагалися перемістити через кордон.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"У пункт пропуску на виїзд з України заїхав мікроавтобус словацької реєстрації під керуванням громадянина України. Під час прикордонно-митного оформлення водій вів себе зухвало та відмовився надати транспортний засіб для поглибленого огляду. Далі чоловік, здійснивши розворот автомобілем, спробував втекти від правоохоронців. Прикордонники затримали авто біля шлагбаума та повернули його до місця проведення огляду", - йдеться у повідомленні.

Службовий собака прикордонників, натренований на виявлення тютюнових виробів, своєю поведінкою вказав на те, що в автомобілі, можливо, перевозяться сигарети. В результаті подальшого огляду транспортного засобу було виявлено 56 тисяч 890 пачок тютюнових виробів з акцизною маркою України. Виявлений тютюн було вилучено.

Наразі встановлюються обставини правопорушення та сума оцінки вилучених сигарет. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-