У Києві - Європейський пікнік

У Києві - Європейський пікнік

Фото
Укрінформ
У рамках святкування Дня Європи на Михайлівській площі столиці стартував Європейський пікнік.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

"На Михайлівській площі стартував Європейський пікнік - так Київ сьогодні святкує День Європи. Наразі триває об'єднаний флешмоб параду барабанщиць та виступ Зведеного військового оркестру гарнізону Києва", - йдеться у повідомленні.

Фото: Данііл Шамкін/Укрінформ

Посольства та національні культурні центри європейських країн в індивідуальних зонах представили стенди з цікавими фактами та відомостями про унікальні досягнення та успіхи Польщі, Чехії, Німеччини, Франції, Великої Британії, Нідерландів та інших країн.

Так, представники Польського інституту в Києві розмістили фотовиставку сучасної польської архітектури. Чехія зробила наголос на розвиткові освіти в своїй країні. Німеччина підготувала цілу розважальну та пізнавальну програму. Стенд Франції приваблює гостей свята фільмом про особливості свого краю, лотереєю зі знання французьких слів, розмальовками для дітлахів, живою національною музикою. 

Також на Михайлівській площі з'явилося маленьке голландське містечко, в його програмі - концерти, гра в шахи на великій шахівниці, демонстрація відеороликів тощо.

Святкування триватиме  до півночі і завершиться переглядом класики європейського кіно у форматі «тихого кіно».

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-