Ще двоє бойовиків здалися СБУ

Ще двоє бойовиків здалися СБУ

Відео
Укрінформ
Мешканець Лисичанська повернувся на підконтрольну Україні територію в рамках програми СБ України "На тебе чекають вдома".

Про це інформує прес-центр СБУ.

"Чоловік утік від своїх спільників з бандформування "Призрак", коли побачив безлад та відчув на собі крайні прояви жорстокості. Враховуючи добровільне звернення колишнього бойовика до правоохоронних органів, запобіжний захід на період досудового розслідування йому не обирався", - йдеться у повідомленні.

Додому також повернувся мешканець Станично-Луганського району, який втік від бойовиків, оскільки не бажав брати участь у збройному спротиві українській владі.

У липні 2014 року він перебував у Луганському ізоляторі тимчасового утримання за хуліганство. Представники бойовиків запропонували йому приєднатися до них, на що чоловік погодився, розраховуючи втекти. По дорозі до місця оформлення документів йому це вдалося. Однак, відразу потрапити на території, що контрольовані Україною, він не зміг, оскільки розпочалася активна фаза боїв. Деякий час чоловік переховувався у родичів і врешті-решт перейшов через лінію розмежування і здався українським правоохоронцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-