У Нацгвардії відхрестилися від бійців

У Нацгвардії відхрестилися від бійців "Азову" під Радою

Укрінформ
Інформація в ЗМІ про участь бійців підрозділу Нацгвардії "Азов" у марші активістів, що вирушили від Національного музею історії України в Другій світовій війні до Верховної Ради України та виступали проти можливого проведення виборів на окупованих територіях Донбасу, є недостовірною.

Про це повідомила прес-служба Національної гвардії України.

"Хочемо звернути увагу представників ЗМІ та громадськості, що Цивільний корпус "Азов" та окремий загін спеціального призначення (ОЗСП) військової частини 3057  Національної гвардії України "Азов" (більше відомий, як полк "Азов") – це різні структури. На деяких Інтернет-ресурсах з'являлися публікації про нібито участь бійців полку "Азов" у марші, проте це недостовірна інформація",  - йдеться в повідомленні.

У прес-службі наголошують, що у марші брав участь цивільний корпус "Азов", а військовослужбовці військової частини 3057 Нацгвардії "Азов", що базується у Маріуполі Донецької області, у сьогоднішньому марші участі не брали.

"Просимо представників ЗМІ та громадськості не плутати ці структури та бути уважними, подаючи інформацію про них", - наголосили у Нацгвардії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-