Поліція порушила справу через викрадення першодруку Федорова

Поліція порушила справу через викрадення першодруку Федорова

Укрінформ
Поліція порушила кримінальне провадження за фактом викрадення стародруку "Апостол" Івана Федорова з філії Національної бібліотеки України імені В.Вернадського.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"10 травня до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що з бібліотеки на вулиці Володимирській з відділу стародруків викрали книгу 1574 року видання. Крадіжку виявила заступник з наукової роботи. Вона одразу ж звернулася до правоохоронців. Слідчим відділом управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці проводять експертизу щодо оцінки вартості викраденого видання і встановлюють осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Поліція провела першочергові слідчі дії, опитала працівників бібліотеки. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання підозрюваної особи, запевняють у прес-службі.

Нагадаємо, першодрук Івана Федорова знайшли в резиденції Межигір'я у лютому 2014 року відразу після втечі екс-президента Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-