Підготовка теракту у Києві: підозрюваній росіянці можуть продовжити арешт

Підготовка теракту у Києві: підозрюваній росіянці можуть продовжити арешт

Укрінформ
Росіянці Анастасії Леоновій, яку підозрюють у підготовці теракту в Києві, можуть продовжити тримання під вартою до початку червня.

Про це у Фейсбук повідомив її адвокат Віктор Губський.

"Захисту було вручено клопотання про продовження строку тримання під вартою Леонової до 9 червня, 16 травня це клопотання має розглядатися одним зі слідчих суддів Шевченківского районного суду", - написав він.

Нагадаємо, 6 березня Анастасія Леонова, яку щойно звільнили з СІЗО, де вона утримувалася за підозрою у підготовці теракту у Києві, знову отримала від СБУ клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Леонову затримали у грудні 2015 року. Вона була на тренувальній базі "Правого сектора", де займалася висвітленням діяльності організації в інтернеті. Після конфлікту з ПС Леонова пішла на базу "громадянського корпусу" добровольчого батальйону "Азов" у Валках (Харківська область). Згодом вона була затримана у Києві.

Леонова виявилася однією з трьох росіян, які, за заявою Служби безпеки України, входили до диверсійно-розвідувальної групи разом з трьома українцями, і готували теракт у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-