До Ради можуть потрапити п’ять політсил

До Ради можуть потрапити п’ять політсил

Опитування
Укрінформ
У разі проведення парламентських виборів найближчим часом до Верховної Ради пройшли б п’ять політичних сил.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром Разумкова.

"У разі проведення парламентських виборів найближчим часом найбільше голосів отримали б три політичні сили: Опозиційний блок (9,2% серед усіх респондентів і 12,3% серед тих, хто має намір взяти участь у виборах),  "Об’єднання "Самопоміч" (відповідно 8,3% і 11,3%) та "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (відповідно 7,4% і 11,9%). За ВО "Батьківщина" готові проголосувати відповідно 6,7% і 8,4%, за Радикальну Партію Олега Ляшка – відповідно 6,2% і 8,6%", - зазначають соціологи.

За блок Міхеїла Саакашвілі "За очищення країни" проголосували б відповідно 3,8% і 5,5%, за ВО "Свобода" – відповідно 3,2% і 4,8%. За кожну з інших партій – менше 3% тих, хто має намір взяти участь у виборах.

На сьогодні, відповідно до виборчого законодавства, прохідний бар'єр на виборах у парламент за партійними списками становить 5%.

Дослідження проводилося з 22 по 26 квітня 2016 року. Вибірка – 2018  респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Похибка не перевищує 2,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-