Жодного шахрайства – лише магія: «подружка Гаррі Поттера» відхрестилася від офшору

Жодного шахрайства – лише магія: «подружка Гаррі Поттера» відхрестилася від офшору

Укрінформ
Емма Уотсон спростувала припущення про ухилення від сплати податків, заявивши, що обліковий запис було створено з єдиною метою: "захисту її анонімності і безпеки"

Британська акторка Емма Уотсон використовувала офшорну компанію з мультимільйонним рахунком — інформація про це просочилася з бази Панамських документів, оприлюдненої напередодні, повідомляє Громадське радіо з посиланням на telegraph.co.uk.

Коментуючи участь акторки в офшорному скандалі, її прес-секретар заявила, що «Емма не отримує абсолютно ніякого податку або грошових переваг від цієї офшорної компанії, тільки конфіденційність». Сама Емма Уотсон спростувала будь-які припущення про ухилення від сплати податків, заявивши, що обліковий запис було створено з єдиною метою: «захисту її анонімності і безпеки».

26-річна Емма Уотсон стала відома завдяки ролі Герміони Грейнджер – подружки Гаррі Поттера в одноіменному серіалі – дівчини-чаклунки, яка народилася у «чистокровних» людей, але стала однією з найкращих учениць Хогвардса завдяки наполегливості та любові до знань.

Як повідомлялося, Міжнародний консорціум журналістських розслідувань (ICIJ) відкрив доступ до бази даних, яка грунтується на так званих «панамських документах». Інформація була опублікована 9 травня. Оновлена база даних містить більш ніж 200 тис. офшорних компаній, зареєстрованих через Mossack Фонсека. За даними ICIJ, 643українських громадянина мають 469офшорними компаніями.

Фото www.kasterborous.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-