Прикордонники кажуть, що не пускали в Україну

Прикордонники кажуть, що не пускали в Україну "путінських вовків"

Укрінформ
У Держприкордонслужбі спростували інформацію про перетин кордону путінськими байкерами.

Про це заявив у Фейсбуці помічник керівника відомства Олег Слободян.

"Закликаю перестати постити фейкову інформацію про, нібито, перетин українського кордону на Закарпатті представниками "Ночных волков". Вона настільки недостовірна та провокативна, що навіть незручно щось пояснювати. На даний момент жодних організованих груп байкерів чи навіть одиночних мотоциклістів-провокаторів державний кордон не перетинали ні на в'їзд, ні на виїзд", - написав він.

За словами Слободяна, "з того часу, як стало відомо лише про плани т.з. російських байкерів, ця категорія осіб перебувала на особливому контролі".

"На даний момент Держприкордонслужба відмовила у перетині кордону 7 байкерам на в'їзд в Україну: 6 - громадяни Білорусі, 1 - громадянин Молдови, що слідував з Росії. Інших просто НЕ БУЛО. Тому ще раз закликаю не вестися на російську пропаганду і у разі, якщо знову хтось десь під Полтавою побачить організовану колону "ночных волков" які їдуть із Харкова до Ужгорода - негайно телефонувати 103…", - додав Слободян.

Нагадаємо, пробіг "Нічних вовків" почався 29 квітня в Москві. Маршрут має пройти територіями Білорусі, Польщі, Словаччини, Австрії, Чехії та 9 травня завершитися в Берліні.

Учасники мотомаршу "Дороги Перемоги - На Берлін" після заборони у Польщі та Литві потрапили на територію ЄС через Словаччину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-